Confidenţialitate

O femeie din Bacău, accidentată de 3 ori pe aceeași trecere de pietoni

Culmea ghinionului a fost atinsă de o femeie din Bacău, care a fost implicată în trei accidente de circulație, toate produse în același loc.

Mai exact pe o trecere de pietoni din centrul orașului, situată aproape de Primărie. Cel mai recent accident a avut loc miercuri, în jurul prînzului.

Trecerea de pietoni se află într-o zonă centrală a orașului Bacău, aproape de primărie. E semnalizată și aglomerată, dat fiind amplasamentul ei.

Unei femei din comuna Nicolae Bălcescu îi poartă însă ghinion. Ea s-a angajat în traversarea străzii, pe zebră, dar a fost lovită în plin de un taxi condus de un bărbat de 60 de ani, care nu i-a acordat prioritate de trecere.

Femeia a fost proiectată prin aer cîțiva metri.

Cînd ambulanța a ajuns la locul accidentului, salvatorii și-au pus mâinile în cap cînd au văzut-o pe femeie. Nu pentru că ar fi suferit răni grave, ci pentru că, au spus chiar ei, femeia a mai fost implicată în alte două accidente, în același loc.

Practic, a fost pentru a treia oară cînd băcăuanca a fost lovită de mașînă pe aceeași trecere de pietoni.

Totuși, ea a avut noroc, pentru că a scăpat cu răni destul de ușoare.

În urma accidentului de miercuri, ea a suferit un traumatism cracio-cerebral minor, dar a fost dusă la spital pentru îngrijiri.

Șoferul de taxi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corsporală din culpă.