O femeie a fost concediată după ce a arătat degetul mijlociu către coloana oficială a lui Donald Trump

Juli Briskman a fost fotografiată în timp ce arăta degetul mijlociu către coloana oficială a președintelui Donald Trump, iar gestul său a dus la pierderea locului de muncă.

Femeia, în vârstă de 50 de ani, mergea pe bicicletă în momentul în care coloana de mașini care îl însoțea pe Donald Trump a trecut pe lângă ea.

Atunci a arătat degetul mijlociu, fără să bănuiască faptul că gestul său urma să îi aducă atât de multe probleme, potrivit Huffington Post.

Gestul de revoltă al lui Juli Briskman a fost fotografiat de un fotoreporter care călătorea împreună cu Trump atunci când președintele a părăsit terenul de golf din Sterling, Virginia, pe 28 octombrie.

Juli Briskman, analist de marketing, a folosit apoi imaginea ca fotografie de profil pentru conturile ei de pe Facebook și Twitter și și-a anunțat angajatorul, Akima LLC, care supervizează contracte guvernamentale, despre mediatizarea de care a beneficiat gestul ei pe internet.

La câteva zile după incident, compania a concediat-o pe femeie, afirmând că a încălcat politicile sale privind social media și este posibil să fi afectat reputația profesională a Akima.

Foto: Facebook/Juli Briskman

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS