O dimineață de milioane, în varianta LP – AUDIO

”Cred că atunci când ești artist sau scriitor, tot ceea ce ți se întâmplă te poate ajuta”, spune Laura Pergolizzi, cunoscută sub numele de scenă LP, autoarea hit-ului „Lost On You”, în interviul realiazat de Ana-Maria Tatu pentru Europa FM.

Artisă americană, dar cu orgini italiene, Laura Pergolizzi este considerată o senzație a muzicii momentului. Criticii îi laudă timbrul și vocea puternică. Piesa „Lost on You” a cucerit topurile internaționale.

Lesbiană declarată, LP a compus inițial pentru nume mari ale muzicii precum Cher, Rihanna și Christina Aguilera.

În timpul înregistrărilor pentru interviu, Laura Pergolizzi și Ana-Maria Tatu s-au amuzat copios încercând să o învețe pe artistă cum se pronunță numele emisiunii matinale de la Europa FM.

”O dimineață de milioane” a devenit astfel…”dimineața Ioanelor”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, şi-a produs alături de el în 2001 primul album intitulat “Heart-Shaped Scar”. În postura de compozitoare a scris, printre mulţi alţii, pentru Rihanna, Christina Aguilera şi Cher. Hit-ul care a propulsat-o peste hotarele americane este “Lost on you”, lansat în iunie 2016. Alături de single-ul “Muddy Waters” va face parte de pe cel de al patrulea album  LP.