LP: ”Cred că atunci când ești artist sau scriitor, tot ceea ce ți se întâmplă te poate ajuta” – INTERVIU AUDIO

Laura Pergolizzi, cunoscută sub numele de scenă LP, autoarea hit-ului “Lost On You”, a stat de vorbă cu Ana-Maria Tatu, în exclusivitate pentru Europa FM, despre ce-o inspiră în muzică și ce o motivează pe artistă.

Laura Pergolizzi, în vârstă de 38 de ani, şi-a luat numele LP la scurt timp după ce a terminat liceul şi s-a mutat dintr-o suburbie la New York.

Înainte de a escalada topurile din întreaga lume cu piesa care s-a instalat săptămâna aceasta și pe primul loc în Europa Top Hit, la Europa FM, LP a scris mai multe hituri, printre care piesa Rihannei “Cheers (Drink to That)”, dar și piesa Christinei Aguilera, “Beautiful People”.

”Am cântat dinainte să compun. Știi cum e, oamenii vin și îți propun să le cânți piesele și e ok, dar am simțit că e necesar pentru mine, ca ființă umanp, sp compun piese și să le și cânt”, mărturisește artista.

Cum a afirmat deja în alte interviuri că a scris “Lost on You” după o despărţire dureroasă, în interviul acordat Europa FM, vedeta spune că uneori întâmplările de acest fel pot da energii nebănuite.

”Cred că te ajută să te conectezi la sentimente, emoții mai profunde. Deși cred că sunt stadii și stadii. Mi se întâmplă câteodată să trec prin lucruri dificile, dar sa nu pot scrie despre ele. Câteodată, îmi iese imediat. Cred că atunci când ești artist sau scriitor, tot ceea ce ți se întâmplă te poate ajuta”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.