Confidenţialitate

”O conferință nu este un curs și nu este o ședință de consultanță” – VIDEO

”Așteptările trebuie calibrate tipului de eveniment la care participi. O conferință nu este un curs și nu este o ședință de consultanță. Da, este important să obții lucruri utile pentru tine, însă trebuie să ne gândim că o specializare se face în cadrul unui curs sau a unei sesiuni de pregătire.

În cadrul conferințelor ne uităm, mai degrabă, la studii de caz, vrem să învățăm de la alții, facem schimb de experiență, vedem cum alții reușesc să pună în practică abordările pe care le au la nivel strategic și cum reușesc să depășească provocările ce sunt, într-o oarecare măsură, comune companiilor care activează în același domeniu”, subliniază Andreea Drăgan, managing partner la BusinessMark.

Agenția resonsabilă de zeci de evenimente B2B a fost pornită în 2013, observând în acești ani mai multe tipologii de participanți, motiv pentru care reprezentanții BusinessMark consideră că este importantă setarea unui nevel corect de așteptări.

”Dincolo de partea de content este și zona de networking. (…) Partea mai de specializari poți, cel mult, să o dezvolți în cadrul unor workshop-uri”, completează Daniel Drăgan, managing partner la BusinessMark.

Finalul anului aduce numeroase evenimente BusinessMark despre care puteți afla mai multe din interviul video: