Confidenţialitate

O căruță cu pepeni a fost confiscată de Poliția Locală sector 4 | VIDEO

Polițiștii locali din Sectorul 4 au confiscat o căruță cu pepeni care trecea pe o stradă din București. Proprietarul ei a făcut scandal în momentul în care a fost amendat de polițiștii locali.

Primarul Sectorului 4 Daniel Băluță anunță că vor fi confiscate toate căruțele care trec prin București dacă proprietarii lor nu achită amenzile acordate de Poliția Locală.

„Nu suntem în vestul sălbatic american de altă dată, ci suntem în sudul civilizat al Bucureștiului, oraș european! Prin urmare, căruțele trase de cai din care se face comerț neautorizat nu-și mai găsesc locul aici. Dacă avertismentele verbale sunt fără efect, iar amenzile oricum nu sunt plătite, soluția a rămas una singură: confiscarea atelajului, până la achitarea amenzilor”, a anunțat, pe Facebook, primarul Daniel Băluță.

„Cel din imaginile atașate, acum nervos că i-a fost confiscată și marfa, și căruța, a ignorat total orice avertisment, iar acum nu doar că a primit două amenzi, una în valoare de 1.000 de lei și alta de 200 de lei, ci pentru a-și recupera atelajul, trebuie să mai achite o taxă de 357 de lei”, a explicat Daniel Băluță.

Comercianții de pepeni din Sectorul 4 își pot vine produsele în piața volantă de lângă Piața Sudului, potrivit Mediafax.