O altfel de vacanță: Șapte zile pe mare, printre insule grecești

Cei care vor să facă ceva inedit în vacanță sunt invitați să pornească într-o aventură de șapte zile pe mare, la bordul unui velier. Programul este mai mult decât tentant! Ziua, fiecare turist face ce dorește: citește, se bronzează, se relaxează sau este inițiat în navigația cu vele. Seara, ambarcațiunile acostează în diferite porturi, unde turiștii coboară pentru plimbări și pentru a lua cina.

 

Grupurile de turiști, însoțite de reprezentanții firmei care organizează această vacanță, zboară până în Atena. Din acest punct, începe aventura, spune Ionuț Giușcă, proprietarul firmei.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Ce trebuie să pună turiștii în bagaj?

 

În primul rând, ochelarii de soare, pălăria de soare și o cremă cu factor de protecție UV. Apoi, e musai să-și facă și provizii, explică Ionuț Giușcă.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Prețurile diferă în funcție de cabina rezervată de turiști, așadar în funcție de condiții. Cel mai ieftin pachet costă în jur de 370 de euro de persoană, iar cel mai scump – 1.000 de euro.

 

Sezonul pentru astfel de călătorii începe în luna mai și se încheie pe la începutul lui octombrie. Deci ar mai fi vreme pentru o escapadă, dacă vi s-a făcut deja dor de mare.

Articole Similare