Confidenţialitate

O activistă ”Black Lives Matter”, împușcată la o petrecere din Londra

Una dintre cele mai cunoscute activiste ale mișcării ”Black Lives Matter” din Marea Britanie, Sasha Johnson, este în stare critică după ce a fost împuşcată în cap, la o petrecere din Southwark, Londra. Potrivit presei britanice, atacul s-ar fi produs „în urma numeroaselor ameninţări cu moartea ca urmare a activismului ei”.

„Cu mare tristeţe vă informăm că Sasha Johnson a fost atacată brutal, fiind împuşcată în cap. În prezent se află în terapie intensivă şi se află într-o stare critică”, a declarat „Partidul care ia iniţiativa” (TTIP).

Poliţia Metropolitană din Londra a răspuns la rapoartele legate de focurile de armă din sud-estul Londrei la ora 3 dimineaţa, ora locală, duminică dimineaţă, se arată într-un comunicat.

Autorităţile au spus că paramedicii au transportat o femeie de 27 de ani, rănită prin împuşcare, la un spital din sudul Londrei şi că incidentul pare să se fi întâmplat la o petrecere din Southwark.

Detectivii de la Comandamentul specializat al criminalităţii Met (Trident) cercetează cazul şi doresc să vorbească cu orice persoană prezentă la petrecerea din zona Consort Road din Londra, au adăugat ei.

Foto: BLM/Facebook