Numărul polițiștilor de pe litoral, suplimentat. Se suspendă autorizațiile localurilor ce nu respectă regulile

Ministrul de Interne anunță că va suplimenta numărul polițiștilor de pe litoral și avertizează că va suspenda funcționarea cluburilor, teraselor și plajelor care nu respectă regulile impuse cu privire la perioada de pandemie.

180 de polițiști de ordine publică și criminalistică vor fi detașați luna aceasta din țară pe litoral, iar alți 180 în august, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

Sunt de două ori mai mulți decât în vara anului trecut.

Marcel Vela a menţionat a menționat că, prin detaşarea pe litoral a mai multor poliţişti din ţară, va creşte numărul controalelor pe litoral. Vor fi patrule mixte care vor verifica toate terasele, plajele și barurile:

La plimbări să știți că oamenii se aglomerează pentru că aglomerația a fost permisă. Dacă ai un singur echipaj o dată la trei ore, care trece pe faleză, e normal că agenții economici poate n-au respectat regulile. (…) Sunt adeptul unor controale mixte, unor echipaje mixte cu reprezentanţi de la alte instituţii care au atribuţii în zona sanitară, în zona comercială, şi protecţia alimentară.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS