„Nu trece zi”, noua piesă promovată de Ștefan Bănică – AUDIO

Ștefan Bănică a început ultima săptămână de vară cu o piesă extrasă de pe albumul „Super-love”, lansat în 2010. ”Nu trece zi fără să sper …și asta vă doresc și vouă, să nu treacă nici o zi fără să sperați în mai bine”, scria Ștefan Bănică pe pagina sa de Facebook. Dacă online artistul este nostalgic, în această toamnă el se pregătește să pornească într-un nou tuneru în România și Moldova.

Ștefan Bănică va efectua, în lunile octombrie și noiembrie, un turneu care va cuprinde 11 orașe din România, plus Chișinău, pentru promovarea celui mai nou material discografic – „Picat din lună”.

„Picat din lună”, al 16-lea album de autor din cariera artistului, este „complex, surprinzător, elaborat cu surprize muzicale inedite”.

Turneul va debuta pe 23 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești și va continua pe 24 octombrie — la Sala Polivalentă din Craiova, 25 octombrie — Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara, 26 octombrie — Teatrul de Stat din Oradea, 30 octombrie — Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea, 31 octombrie — Sala Sporturilor „D.P. Colibași” din Brașov, 1 noiembrie — Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești, 2 noiembrie — Sala Sporturilor din Constanța, 3 noiembrie — Sala Sporturilor „Dunărea” din Galați, 6 noiembrie — Teatrul de Vară „Radu Beligan” din Bacău, 7 noiembrie — Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău și 9 noiembrie — Palatul Național din Chișinău.

Toate spectacolele încep la ora 19,30, iar concertul de la Chișinău la ora 19,00, precizează organizatorii.

Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole și online pe vandbilete.ro, bilete.ro și eventim.ro.