Confidenţialitate

Nu ți-ai făcut niciun selfie până acum? Ce te-ar putea convinge să te răzgândești! (P)

Prietenii tăi postează selfie-uri des însă tu ești mai degrabă reținut când vine vorba de astfel de fotografii?

Dacă printre motivele tale se numără zecile de încercări pe care trebuie să le faci pentru a surprinde imaginea perfectă sau calitatea fotografiilor realizate cu camera frontală a smartphone-ului tău, e momentul să te răzgândești!

Noi credem că noul Huawei nova te poate convinge!

Și asta pentru că, în afara performanțelor camerei frontale de 8MP, smartphone-ul impresionează prin designul premium, carcasa metalică excelent finisată și performanțele de top.

Revenind la motivele tale, dacă nu vrei să îți faci zeci de selfie-uri până îl nimerești pe cel potrivit, Huawei nova integrează o funcționalitate care te ajută să te miști mai rapid. Astfel, cititorul de amprente 3D de ultimă generație, integrat în Huawei nova, îți permite să faci selfie-uri utilizând o singură mână, ceea ce se traduce în mai multă rapiditate în surprinderea imaginii.

Trebuie doar să folosești degetul, a cărui amprentă o setezi pentru deblocarea telefonului, pentru a declanșa camera foto frontală, imediat după ce aplicația de cameră este deschisă.

Iar dacă îți dorești ca fotografiei alese să i se aplice niște mici retușuri, trebuie să știi că Huawei nova vine cu două aplicații pre-instalate, Make-up Mode 2.0 și Beauty Mode 3.0, care aplică efecte și filtre cosmetice, pentru o luminozitate mai mare a tenului sau cearcăne estompate, însă lista nu se oprește aici.

huawei-nova-modele
Dacă în continuare ești reținut când vine vorba de selfie-uri, poate vrei să fotografiezi momentele spontane, în care te oprești să admiri cel mai frumos apus sau ești înconjurat de toți prietenii tăi.

Pentru astfel de momente, camera principală, de 12MP, integrată în smartphone-ul Huawei nova, îți vine în ajutor, surprinzând imagini care redau fidel realitatea, și, în plus, suportă autofocus-ul rapid, pentru o claritate sporită, indiferent de situație.

Huawei nova are un puternic procesor Snapdragon 625, o baterie de 3020 mAh, și vine la pachet cu o pereche de căști DTS: XTMoptimized audio, pentru o redare 3D cât mai autentică a sunetului, la fel ca și cea a sistemelor home-theater.

Huawei nova este disponibil în oferta magazinelor online, la un preț de aproximativ 1700 RON.