Nu rata emisiunea Deşteptarea de vineri! Au mai rămas doar două vacanţe de o săptămână în Grecia

Monica, Vlad şi George vor oferi vineri, în emisiunea Deşteptarea, penultimul sejur în Grecia unui ascultător fidel Europa FM.

Timp de mai multe luni de zile, Deşteptarea şi Neotur au oferit şansa de a câştiga săptămânal unul din cele 9 sejururi pentru 2 persoane în Insula Corfu Moraitika sau unul din cele 8 sejururi cu 7 nopţi de cazare la Nei Pori.

Concursul ajunge la final pe 1 august, aşa că cei care vor să vadă marea din Grecia mai au doar câteva zile pentru a se înscrie în concursul lansat de Europa FM.

Cum poţi câştiga vacanţa

Adună de luni până joi parolele zilnice pe care le afli de la Monica, Vlad şi George, iar vineri, în emisiunea Deşteptarea, trimite în decurs de 30 de minute după semnalul de concurs un SMS la 1721 cu textul VACANŢA urmat de cele patru parole corecte din săptămâna respectivă.

Exemplu SMS valid: VACANTA, Desteptarea, Europa, Mare, Soare

Prin tragere la sorţi poţi câştiga o vacanţă de vis în Grecia, oferită de Europa FM şi agenţia Neotur.

Nei Pori este un loc liniştit în care poţi savura natura, cu apa ei cristalină şi peisajele care-ţi taie respiraţia. Clădirile nu au mai mult de trei etaje înlţime, iar între ele se impune biserica, singura mai înaltă. Nei Pori se află în sudul regiunii Pieira, la poalele Muntelui Olimp. Pentru Insula Corfu prezentările nu mai sunt necesare. Aflată în Marea Ionică, insula Corfu este considerată una dintre cele mai frumoase ale Greciei. Moraitika este situată pe coasta de est a insulei, la aproximativ 20 km de capitala insulei, Kerkyra.