Noul film James Bond – „Spectre” intră vineri în cinematografele românești

Filmul „Spectre”, regizat de Sam Mendes, va intra în cinematografe vineri, pe 6 noiembrie, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în România.

”Spectre” a avut deja premiera în Marea Britanie, însă restul fanilor a trebuit să se mulțumească citind comentariile de pe net ale celor care au apucat deja să vadă în cinematografe noul film James Bond.

Interpretând pentru a patra oară rolul celebrul spion britanic, Daniel Craig şi-a exprimat public bucuria, dar şi recunoştinţa faţă de producătorii francizei, care i-au permis să se implice în mod creativ în dezvoltarea filmelor din seria James Bond.

„Mi s-a permis să mă implic în mod creativ în aceste filme, încă de la bun început, apoi am continuat să fac acest lucru în toate filmele. Din fericire, am avut cea mai extraordinară echipă de producţie şi ne-am dat seama împreună ce trebuia să facem”, a spus actorul britanic.

În „Spectre”, actorul Daniel Craig interpretează pentru a patra oară rolul agentului 007.

Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista şi Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distribuţia acestui film, al doilea din serie pe care îl regizează Sam Mendes. Printre ceilalţi actori din distribuţie se mai află Naomie Harris, Ben Whishaw şi Ralph Fiennes.

Intriga noului film este dominată de un mesaj codat din trecutul lui Bond, care îl trimite pe agentul 007 pe urmele unei organizaţii teroriste.

Cele 23 de filme din seria James Bond, realizate până în prezent, au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS