Confidenţialitate

Noul album al lui Kanye West, în variantă cinematografică

Intitulat Jesus is King, noul album al rapper-ului Kanye West va avea și o variantă cinematografică pentru Imax, lansarea fiind programată pentru 25 octombrie, relatează Mediafax, citând Hollywood Reporter.

Filmul va include muzică de pe noul material discografoc au anunțat reprezentanții Imax, rețeaua de cinematografe rezervându-și dreptul de a distribui în exclusivitate viitoarea peliculă în toată lumea.

”Filmat în vara anului 2019, «Jesus is King» dă viață proiectului susținut de Kanye West, celebrul Sunday Service din Roden Crater, cu ajutorul instalației inedite semnate de James Turrell în deșertul Arizona”, se arată în comunicatul Imax in a statement. ”E o întreprindere unică pornind de la piesele regândite de West în tradiția muzicii gospel pentru noul său album, prezentate într-o formulă sonoră imersivă cu o claritate uimitoare de Imax”, au explicat producătorii.

Odată cu anunțul a fost dezvăluit și un afiș oficial al filmului.

Câștigător a 21 de trofee Grammy, Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000.

Cel de-al treilea album al său, intitulat Graduation, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007.