Confidenţialitate

Noi transferuri la Dinamo

Mircea Rednic continuă campania de redresare a lui Dinamo, prin noi transferuri de jucători.

După ce conducerea “alb-roșilor” i-a dat libertate totală în această privință, antrenorul a adus deja un fotbalist și mai are pe listă încă trei.

Săptămâna trecută a fost legitimat Naser Aliji, un fundaș stânga de 24 de ani, care a jucat la FC Basel, iar la antrenamentul de marți dimineață au mai venit în probe Rachid Ait-Atmane și Terwase Zenke.

Primul are 25 de ani, este mijlocaș central, algerian cu cetățenie franceză, format de Lens și legitimat ultima oară în Spania la Sporting Gijón.

Zenke are 29 de ani, este nigerian, joacă mijlocaș dreapta, a trecut prin Franța și Turcia, iar ultima oară a evoluat în liga a 2-a belgiană.

O altă soluție ofensivă cu care negociază Dinamo este Mattia Montini, atacant italian de 26 ani, crescut la AS Roma și care a mai jucat la alte grupări peninsulare, ca Benevento, Bari sau Livorno.

Amintim, echipa din Ștefan cel Mare este pe locul al 9-lea în Liga Întâi, după ce ajunsese pe poziția a 13-a, penultima.

A urcat în clasament în urma victoriei de luni aseară, 1-0 cu “lanterna roșie”, FC Voluntari, obținută dintr-un penalty transformat în minutul 94.

Orice înfrângere o poate coborî pe Dinamo din nou pe loc retrogradabil.