Confidenţialitate

Noi reguli la Aeroportul Internaţional Henri Coandă

Noi reguli la Aeroportul Internaţional Henri Conadă: nu mai este obligatorie trecerea pasagerilor prin corturile de triaj. Aceştia vor merge direct în terminalul de Plecări. Însă, sunt mai dure măsurile pentru cei care nu poartă mască de protecţie.

Pasagerii nu vor mai aştepta deschiderea procedurii de check-in în corturile amenajate în faţa aeroportului. Pentru că vremea se va răci treptat, conducerea aeroportului a luat decizia să demonteze corturile. Călătorii vor merge, astfel, direct la terminalul Plecări.

Pe de altă parte, rămâne valabilă măsurarea temperaturii la intrarea în terminal, dezinfectarea mâinilor, păstrarea distanței de 1,5 metri față de celelalte persoane și purtarea măștii astfel încât să acopere gura și nasul. Dacă pasagerii nu poartă corect masca de protecţie în aeroport sau nu respectă regulile de distanţare, personalul aeroportului poate chema poliţia sau jandarmeria.

Totodată, se permite accesul autobuzelor, autocare, autoturisme personale sau taxiuri în fața aerogării Plecări şi vor fi redeschise restaurante și cafenele.