Confidenţialitate

Noaptea Muzeelor 2020: Evenimente în spațiile fizice, până la ora 21

Ediția Noaptea Muzeelor 2020 va dispune și de evenimente organizate în spațiul fizic, pe 14 noiembrie, conform programului publicat pe www.noapteamuzeelor.org. Toate evenimentele organizate în spațiul fizic se vor desfășura până la ora 21.00 pentru a respecta ultimele măsuri adoptate de Guvernul României în lupta împotriva COVID-19.

”Este posibil să intervină permanent modificări în programul unor muzee sau instituții culturale participante. Echipa Nopții Muzeelor încearcă să le semnaleze în timp real, pe cele care ne sunt anunțate de către organizatori. Vă recomandăm ca, înainte de a vizita un muzeu, să vă asigurați că nu au intervenit modificări în programul inițial, postat pe website-ul oficial al Nopții Muzeelor.

Acest lucru se face verificând și canalele de promovare sau de informare ale respectivului muzeu sau al respectivei entități culturale. Este extrem de delicat și de complicat totul, având de-a face cu o ediție neobișnuită și foarte greu de gestionat”, transmit organizatorii sărătorii Noaptea Muzeelor în România.

Europa FM este partenerul oficial Noaptea Muzeelor 2020.

În ediția a XVI-a, pe 14 noiembrie 2020, Noaptea Muzeelor și-a propus să aducă publicului la nivel național o serie de experimente curatoriale, surprize artistice, instalații de artă, producții digitale inovative sau proiecte culturale, în muzee sau spații alternative,în măsura în care va fi posibil.

Informații complete pe noapteamuzeelor.org.