Confidenţialitate

Ninge în mai multe zone din județul Gorj. CNAIR acționează cu material antiderapant | VIDEO

În Defileul Jiului și pe drumul care duce la Rânca au căzut fulgi de zăpadă. Pe Drumul Național 67cC deja s-a depus un stat subțire pe carosabil.

Angajații de la Compania de drumuri și poduri Craiova acționează cu mai multe utilaje care împrăștiere material antiderapant.

„În această dimineață pe DN67C, Novaci-Rânca și DN66, Defileul Jiului, s-a acționat cu autoutilaje cu lamă și material antiderapant pentru asigurarea circulației rutiere în condiții de siguranță.
Facem apel la conducătorii auto să nu se deplaseze pe sectoarele de drum unde se înregistrează ninsori cu autovehiculele nepregătite corespunzător pentru condiții de iarnă”, a transmis CNAIR.

Între timp ANM a emis și o avertizare cod galben de vânt puternic până miercuri seară la 21.00 în Carpaţii Meridionali şi de Curburã; în aceste zone rafalele vor fi de peste 70…90 km/h.

Tot până la 21.00 este cod galben de intensificări ale vântului în cea mai mare parte a Moldovei, local în Oltenia, sudul Transilvaniei şi sud-vestul Munteniei; aici viteza vântului va fi de 55…60 km/h.

Foto: captură video CNAIR

Citește și: Decizie importantă a Uniunii Europene: mașinile noi pe benzină, motorină și hibride vor fi interzise din 2035 | AUDIO