Nicușor Dan: Un partid care a început în februarie cu 40 de membri a devenit a treia forță politică

Președintele USR Nicuşor Dan s-a declarat mulțumit de rezultatele înregistrate la alegerile parlamentare.

Acesta a spus că este extraordinar faptul că un partid care a început în februarie 2016 cu doatr 40 de membri fondatori a devenit astăzi a treia forță politică din România.

Nicuşor Dan le-a cerut reprezentanţilor partidului să rămână în secţii pentru ”a păzi” voturile.

”Este un fapt extraordinar că un partid care a început în februarie 2016 cu 40 de membri fondatori este astăzi a treia forţă politică din România. Este mai mult decât atât. Este o victorie a democraţiei din România, pentru prima oară după Revoluţie un partid format din oameni care nu-am mai facut politică, care îşi lasă deoparte carierele şi timpul petrecut cu familia, pentru prima oară un astfel de partid intră în Parlament”, a spus Nicuşor Dan.
Nicuşor Dan le-a mulţumit tuturor românilor care au votat USR, miilor de oameni care au donat pentru partid și celor care au strâns semnături pentru ca USR să poată candida.

”Mulțumesc celor 350.000 de români care au semnat listele noastre și sutelor de mii de români care ne-au dat votul azi. Mandatele noastre sunt de fapt ale lor. În 4 ani de mandat nu vom uita cine ne-a trimis în Parlament. Votul de azi e un început. Începând de azi avem mai multă putere și mai multe resurse. Ne vom lupta cu ilegalitățile, cu abuzurile autorităților, împotriva jafului din bani publici. Vom fi partenerul cetățeanului în relația cu autoritățile”, a adăugat Nicușor Dan.

El a mai spus că ”ușa USR este deschisă oricând” premierului Dacian Cioloș.

 ”În 4 ani nu vom uita cine ne-a trimis în Parlament”, a subliniat Nicuşor Dan.
Primele sondaje creditează USR cu aproximativ 9%.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS