Nicușor Constantinescu, scandal în sala de judecată

Scandal în sala de judecată: șeful suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost amendat de 4 ori pentru că nu l-a  lăsat să vorbească pe judecător.

El a refuzat să dea declarații – deși ceruse să fie audiat, a spus că are tensiune mare și că se simte rău și, într-un final, a fost scos din sala de judecată, sprijinindu-se de o cârjă.

Nicușor Constantinescu a fost adus pe targă la instanță pentru a da explicații într-unul dintre dosarele de corupție în care este vizat.

În sala de judecată, Nicuşor Constantinescu a intrat sprijinindu-se pe o cârjă şi i-a spus judecătorului că vrea să dea declaraţii, dar nu la acest termen. Șeful suspendat al CJ Constanța a spus că se simte rău și că are tensiunea, cităm,  “ 18 cu 13”.

Judecătorul nu a fost de acord, moment în care Nicuşor Constantinescu a început să facă scandal şi a spus că poate fi şi amendat, pentru că el nu va da acum declaraţii.   A primit o amendă de o mie de lei.

Au urmat alte schimburi de replici, iar acesta a mai primit alte 3 amenzi, tot de câte o mie de lei.

Nicușor Constantinescu a venit la Curtea de Apel București a venit la ultimul termen al dosarului privind perdelele forestiere – în care este acuzat că a plătit 30 de milioane de lei din bugetul CJ pentru proiecte care nu s-au realizat.

El a fost adus la instanţă cu o ambulanţă de la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă, unde se află în arest preventiv într-un alt dosar de corupție.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS