Nicu Covaci: “Vreau să mă implic în educarea tineretului” – VIDEO

Invitat la emisiunea „O dimineaţă de milioane cu Toader Păun, Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a relatat despre intenţia de a lansa pentru anul viitor un proiect de educare a tinerilor.

“Vreau să mă implic în modul cel mai serios în educarea tineretului, să le dăm o şansă celor care într-adevăr au talent şi merită să meargă pe linia asta spirituală.

Am un prieten bun, Peter Maffay, neamţ, care a făcut câteva aziluri pentru copii în România, pentru copii handicapaţi, copii fără părinţi. Îi ajută, le dă de mâncare, le dă un acoperiş. Acum am făcut un proiect şi l-am trimis. Mă, hai să punem, să le dăm şi hrană spirituală.

Am vorbit cu managerii lui şi aştept un răspuns. Ar fi nemaipomenit să putem să creăm această linie în care cei mai buni să aibă o şansă. Fără educaţie nu mergem mai departe. Oamenii nu sunt în viaţă decât aşa cum au fost educaţi.”

Nicu Covaci este un compozitor, cântăreţ, chitarist, pictor şi grafician român, cunoscut ca fondator și lider al formației Phoenix. A început de mic copil să ia lecții particulare de pian, acordeon și limbă franceză, germană și engleză. Mai târziu, după ce a învățat singur să cânte la muzicuţă, a luat și lecții de chitară.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS