Confidenţialitate

Nicoleta Ene, corespondentă Europa FM, aduce bunătăți din cămara proprie în emisiunea „Piața Obor”

În Piața Obor, ediția din 28 septembrie 2019, am fost invitați în gospodăria colegei noastre Nicoleta Ene, corespondentă Europa FM la Râmnicu Vâlcea, care ne răsfață cu bunătăți din propria cămară, pe care le prepară singură.

De șapte ani are această pasiune și merge la Târgul de Ziua Recoltei cu dulceață de ardei iute, nuci verzi, zacuscă de ciuperci de pădure, magiun fără zahăr și castraveciori în oțet. Anul acesta târgul are loc în weekendul 5-6 octombrie.

Unele legume și fructe provin chiar din gospodăria Nicoletei Ene, unde crește rațe, găini…căței și pisici, dar și o căpriță, pe care o cheamă „Țaca”.

Despre gospodăria sa, cu drum neasfaltat, aflată aproape de malul Oltului, într-un cartier limitrof al orașului Râmnicu Vâlcea  și despre dragostea pentru produsele tradiționale și costumul popular ne-a vorbit Nicoleta Ene:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cu Nicoleta Ene ne întâlnim , din nou, pe 5-6 octombrie, la Târgul de Ziua Recoltei de la Râmnicu Vâlcea. Și ne-a promis că ne va oferi două rețete… și câteva din secretele bucătăriei sale.