Confidenţialitate

Nicolae Ciucă cere verificarea adeverinței pe care o invocă Diana Șoșoacă (AUR) pentru a nu purta mască

Premierul interimar cere instituțiilor să verifice adeverința invocată de Diana Șoșoacă, senator AUR, pentru a nu purta mască de protecție.

Nicolae Ciucă subliniază: „Regulile sunt stabilite de specialiști și au fost adoptate de instituțiile statului, aprobate la nivel guvernamental, ca atare instituțiile statului trebuie să își facă datoria”

Diana Șoșoacă s-a prezentat, luni, fără mască la prima ședință a Senatului și a făcut o transmisiune live din plen, în care a vorbit despre impresiile din Legislativ.

“E foarte frumoasă sala, am mai fost pe aici. Pe noi ne-au pus între PSD și PNL. Vor fi foarte interesante ședințele. (…)”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Diana Șoșoacă nu poartă mască de protecție nici în timpul transmisiunii în direct.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La recentele consultări de la Cotroceni, Diana Șoșoacă a fost nevoită să poarte mască, dar sub nas. Atunci, preciza că are adeverință medicală care îi permite să nu poarte mască.

În acest context, premierul interimar cere instituțiilor statului să facă verificări. Nicolae Ciucă subliniază:  „Regulile sunt stabilite de specialiști și au fost adoptate de instituțiile statului, aprobate la nivel guvernamental, ca atare instituțiile statului trebuie să își facă datoria” – am încheiat citatul.

Foto: Captura Video Digi24