Confidenţialitate

Nick Cave & The Bad Seeds și Arcade Fire cântă la București

Artistul australian Nick Cave cântă în premieră în România în cadrul Rock The City, ce are loc la Romexpo pe 19 și 20 iunie. 

Și Arcade Fire, este una dintre cele mai premiate formații rock din ultimul deceniu cântă pentru prima oară la noi.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cunoscut pentru colaborarea sa cu Kylie Minogue pentru piesa Where The Wild Roses Grow, Nick Cave, pe numele adevărat Nicholas Edward Cave este cunoscut pentru stilul său unic și inconfundabil. El a spart tiparele clasice și a reușit să ajungă în topuri cu multe hituri, sfidând piese comerciale.

Nick Cave  și-a început cariera în anii 70 alături de grupul Boy Next Door (nume schimbat ulterior în The Birtday Party).

În 1983, după destrămarea trupei The Birtday Party, Nick Cave și-a format propriul grup,  Nick Cave & The Bad Seeds, care și-a propus să exploreze diverse genuri muzicale și să iasă din tiparele clasice.

Împreună cu The Bad SeedsNick Cave a realizat 16 albume de studio și 4 albume live. În toată această perioadă a lansat un număr impresionant de hituri, toate intrate în topurile internaționale, cea mai cunoscută fiind Where The Wild Roses Grow (cântată în duet cu Kylie Minogue).

Ultimul său disc, Skeleton Tree a apărut în toamna lui 2016. Cu acest album, Nick Cave a decis să revină pe scenă cu un turneu european ce se va desfășura în 2018.

Se va opri și în România pentru un concert, spre bucuria fanilor care nu l-au auzit niciodată cântând în România.

Și trupa Arcade Fire, cântă pentru prima oară în România   în cadrul Rock The City, pe 20 iunie.

Arcade Fire și-a început activitatea în anul 2001, la inițiativa lui Win Butler și Josh Deu, iar în 2004 a devenit cunoscut la nivel internațional în urma lansării albumului de debut, Funeral. Adept al genului indie-rock, Arcade Fire a devenit rapid un nume important în domeniu și a reușit să ajungă în top după lansarea celui de-al doilea album de studio, Neon Bible, editat în 2007.

Au urmat alte albume care au ocupat locul întâi în topurile din America, Canada, Irlanda și Marea Britanie, toate fiind placate cu discuri de aur și platină.

Trupa are 5 albume de studio și 3 EP-uri. Arcade Fire a avut șase turnee. Ultimul turneu a fost început în 2017 sub numele Infinite Content Tour, turneu ce continuă și-n 2018.

Arcade Fire este una dintre cele mai premiate formații rock din ultimul deceniu. Printre numeroasele premii castigate se numară Brit Awards, CASBY Awards, Grammy, Mojo Awards și New Musical Express Awards.

Biletele se vor pune în vânzare pe data de 20 februarie 2018 începând cu ora 14 prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro si vor fi disponibile atat sub forma de abonament, cat si bilete de o zi.

Categorii și preț abonamente EARLY BIRD:
Diamond Festival – 256 Ron
Golden Circle Festival – 208 Ron
Normal Festival – 176 Ron

Categorii și preț abonamente dupa epuizarea EARLY BIRD:
Diamond Festival – 320 Ron
Golden Circle Festival – 260 Ron
Normal Festival – 220 Ron

Categorii și preț bilete concert Nick Cave & The Bad Seeds:
Diamond Circle – 250 lei
Golden Circle – 220 lei
Intrare generală – 160 lei