New York – 4 persoane suspectate ca i-au furnizat droguri lui Philip Seymour Hoffman au fost arestate

Descinderile polițiștilor americani au avut loc în cartierul Chinatown.

Potrivit agenției de știri Reuters, arestările au fost loc după ce polițiștii au găsit în cartierul Chinatown același tip de heroină pe care și-ar fi injectat-o actorul Philip Seymour Hoffman.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de poliţie din New York a afirmat că heroina descoperită în apartamentul lui Hoffman nu era diluată sau amestecată cu fentanil.

Ar fi rezultat astfel un drog sintetic pe care autorităţile îl consideră responsabil pentru numeroase decese provocate de supradoză.

Descinderile au avut loc după ce un consumator de heroina din New York a contactat politia, dand ofiterilor cateva nume si adrese ale unor dealeri de droguri.

Potrivit acestuia, actorul, despre care se suspecteaza ca a murit de supradoza, isi cumpara droguri de doua ori pe saptamana.

Un site tabloid din Statele Unite relatează ca, in seara premergatoare mortii sale, Hoffman a scos in mai multe randuri bani de la un bancomat, in total 1.200 de dolari – posibil pentru a-și procura stupefiante.

Philip Seyomur Hoffman – recompensat cu Oscar pentru rolul scriitorului Truman Capote – a murit la vârsta de 46 de ani, cel mai probabil din cauza unei supradoze.