Confidenţialitate

Neversea, reprogramat din cauza restricțiilor sanitare

Festivalul Neversea, care urma să aibă loc pe 8 și 11 iulie pe plaja din Constanța, este reprogramat tot în acest an.

Organizatorii  au anunțat că festivalul nu se va putea desfăşura în luna iulie deoarece normele sanitare în vigoare ar fi permis un număr redus de participanţi. Biletele şi abonamentele care au fost cumpărate rămân valabile pentru noua dată a festivalului.

“În ultimii 5 ani, am construit împreună pe Insula Visurilor povestea Neversea. Ne-am adunat sute de mii de prieteni în jurul ei și tuturor ne este dor să ne revedem liberi și fericiți, pe plaja noastră preferată. Ne este dor să dansăm și să visăm împreună, cu tălpile goale în nisip, să ne bucurăm de apusuri și răsărituri alături de cei mai tari artiști și DJ-i ai lumii, într-un decor de poveste la malul Mării Negre.

Cu mare tristețe, suntem nevoiți să acceptăm realitatea faptului că, deși există soluții de a organiza evenimentul în siguranță, nu ne putem întâlni la data stabilită, pentru că, din păcate, normele actuale nu ne permit acest lucru.

Nu renunțăm la dorința de a realiza o nouă ediție, însă avem nevoie de garanția autorităților că normele vor fi schimbate, după cum au promis, măcar începând cu 1 August. Astfel, menținem o legătură permanentă cu autoritățile pentru a face tot ce este posibil înspre revederea noastră în acest an.

La fel de nerăbdători și dornici să fim din nou împreună la cel mai iubit festival de la malul Mării Negre, sunt și sutele de artiști și DJ-i, cei peste 500 de furnizori și 9000 de colaboratori care lucrează pentru a face fiecare ediție mai bună decât cea precedentă.

Îți mulțumim pentru înțelegere și susținere. Intrarea ta pe insula Visurilor rămâne automat valabilă pentru data reprogramată. Vom reveni ulterior cu informații actualizate atât despre noua dată, cât și despre bilete, abonamente și opțiunile de refund”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook.