”Never Ending Story”, documentarul despre concertele Loredanei, în premieră la TIFF 2016

Construit pe structura concertului Loredana – „Dragoste”, documentarul ”Never Ending Story” oferă informații inedite despre colaborările artistei cu artiști precum BUG Mafia sau Cristi Minculescu, dar și detalii despre cum se organizează un concert de amploare.

În timpul concertului, Loredana a dus publicul într-o călătorie spectaculoasă, interpretând peste 40 de piese și schimbând mai bine de 10 ținute și 5 coafuri.

“Sunt încântată ca publicul de la TIFF va putea viziona Never Ending Story! Este un documentar despre arta de a aduce în fața publicului un spectacol muzical în România.

Despre efortul unei echipe de muzicieni, dansatori, tehnicieni, ingineri de sunet, promoteri, producatori, de a merge din oraș în oraș și a fi în formă în fiecare seară în fața spectatorilor, după drumuri lungi și obositoare, într-o Românie în care multe din sălile de spectacol au rămas ca acum 30 de ani”, spune Loredana despre filmul pe care spectatorii de la TIFF îl vor putea vedea vineri.

Proiecția documentarului „Never Ending Story – Loredana la Sala Palatului” va avea loc vineri, 3 iunie, în cadrul TIFF 2016, la cinematograful Mărăști,  la ora 15.00.

Proiectat în secțiunea TIFFashion, filmul „Never Ending Story – Loredana la Sala Palatului” va fi urmat de un dialog între public, stilistul Loredanei, Radu Mada, și regizorul filmului, Remus Achim.  Proiecția filmului  va fi completată de o expoziție cu o selecție dintre cele mai spectaculoase costume ale Loredanei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS