Confidenţialitate

Netflix lansează două funcții noi pentru copii

Netflix anunță lansarea a două noi funcții pentru a veni în ajutorul famiilor cu copii care își doresc să urmărească împreună seriale și filme preferate sau să descopere altele noi.

“În primul rând, e-mailurile de recapitulare pentru copii (trimise bisăptămânal) vor oferi părinților o perspectivă mai amănunțită asupra preferințelor copiilor și noi modalități de a le explora interesele, cum ar fi:

• recomandări bazate pe serialele și filmele preferate ale copilului;
• foi de colorat care pot fi imprimate, inspirate de personajele preferate ale copilului;
• teme de top sau liste cu subiecte interesante care afișează tipurile de programe pe care le preferă copilul (ex.: știință, prietenie);
• sfaturi despre cum să folosești funcțiile pentru copii pe Netflix.

În al doilea rând, lansăm rândurile Top 10 pentru copii, cu cele mai populare titluri pentru copii din țara ta.

Am observant faptul că rândurile Top 10 îi ajută pe abonați să găsească titluri, iar pentru noi a fost mereu important să susținem familiile în a lua decizii cât mai bune. De aceea, oferim o mare varietate deinstrumente sigure (și distractive) pentru publicul mai tânăr, cum ar fi profilurile pentru copii, categoriile de vârstă personalizate și codurile PIN pentru blocarea profilurilor. Fie că e vorba de recitarea replicilor preferate alături de prieteni sau de râsetele din timpul serii de filme în familie, titlurile populare îi pot ajuta pe copii și pe familii să găsească ceva de vizionat cu drag, împreună.

Niciodată nu a fost mai ușor să aducem copiii, familiile și prietenii mai aproape de povești din întreaga lume”, transmite Netflix.