Confidenţialitate

Negoiță, după criticile Gabrielei Firea: Nu se poate abține. Atacă și caută vinovați pentru propriul eșec

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, spune că Gabriela Firea “nu se poate abține” și „atacă, zgârie și caută vinovați pentru propriul eșec”.

„Sincer, nu îmi doream să scriu aceste rânduri. E prea la cald, e vorba despre cineva care a pierdut, o femeie, și m-am gândit că, dacă ies public acum, se va considera că mă urc cu picioarele pe un om care este la pământ. Însă, din nefericire pentru cea în cauză, văd că nu se poate abține nici măcar în aceste momente, atacă, zgârie și caută vinovați pentru propriul eșec.

În aceste condiții, anumite lucruri trebuie spuse, răspicat. Le spun acum, am evitat să le spun în plină campanie. Și poate, din respect pentru cel învins, nu le mai spuneam niciodată, dar văd că învinsul nu-și poate accepta înfrângerea cu demnitate”, scrie Negoiță pe Facebook.

El precizează că a refuzat să facă echipă cu un om care „nu a înțeles că în administrația publică”.

Reacția lui Negoiță, după ce Gabriela Firea i-a criticat pe el și pe Victor Ponta.

„Nu putem negocia cu teroriștii politici. Teroriștii politici, cei care au vrut să îngroape PSD, trebuie să fie pe drumul lor și noi să fim pe drumul nostru. Asta este, mult, puțin, cât avem, dar este al nostru. Ar fi fost o lipsă de respect să ne aliem cu proprii noștri asasini, adică cu Ponta sau Negoiță. Nu avem nimic cu ei, nu suntem în război cu ei, dar să nu-i invităm cu mari onoruri, eventual să coacem și o pâine împreună, să mâncăm. Haideți să fim serioși” a spus Gabriela Firea.