NATURA Fest, 5 – 6 iunie, în Parcul Cişmigiu

Copiii îşi vor putea exersa creativitatea, între 5 şi 6 iunie, la prima ediţie a NATURA Fest din Parcul Cişmigiu din Bucureşti.

Organizatorii au pregătit ateliere de pictură pe sticlă şi pe borcane sau de creare a unor jucării din componente de calculator şi penare din PET-uri.

Dedicat Zilei Mondiale a Mediului, evenimentul îşi propune să îi introducă pe copii în lumea reciclării printr-o gamă variată de ateliere.

Pentru a milita împotriva poluării excesive din Capitală, NATURA Fest le-a pregătit bucureştenilor un traseu verde, mai exact Crosul Verde al bicicletelor, care va începe pe 6 iunie, de la ora 10.00.

Programul va fi completat de o serie de concerte acustice, pe scena din Parcul Cişmigiu urmând să vină trupe precum Toulouse Lautrec, The Amsterdams, Grimus, Les Elephants Bizarres, Tony Baboon şi Domino.

Ziua Mondială a Mediului – 5 iunie – a fost instituită în 1972 de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite (ONU) pentru celebrarea Conferinţei “Ecologia Umană” de la Stockholm şi reprezintă elementul cel mai important al “Programului pentru Mediu” al Naţiunilor Unite (UNEP). Sloganul din acest an este “Seven Billion Dreams. One Planet. Consume with Care”.