Confidenţialitate

Naționala României va primi binecuvântarea unui preot înainte de meciul cu Slovacia | AUDIO

Tricolorii vor primi binecuvântarea unui preot român înainte de a pleca spre Frankfurt, pentru meciul cu Slovacia. Edward Iordănescu l-a chemat în cantonament pentru a oficia o mică slujbă. Preotul a mai fost alături de jucători și înaintea meciului cu Ucraina, câștigat de România cu 3-0, dar a lipsit la partida cu Belgia, pe care am pierdut-o cu 2-0, acesta fiind plecat din țară cu o delegație bisericească.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Părintele Ghelasie Păcurar de la Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Apostol Andrei” din Würzburg va rosti rugăciuni pentru tricolori și îi va binecuvânta la hotelul unde sunt cazați, înainte ca aceștia să plece cu autocarul spre Frankfurt.

Meciul contra Slovaciei are o miză uriașă pentru calificarea în optimi, iar Edi Iordănescu vrea ca jucătorii săi să beneficieze și de ajutor divin, la fel ca înaintea meciului cu Ucraina.

Încă din luna aprilie, jucătorii erau așteptați în parohia din Würzburg, înființată de peste 25 de ani. Părintele Ghelasie Păcurar, pentru GSP.ro.

„O să fim cu sufletul cu toții, cu toată comunitatea alături de echipa națională. O să-i sprijinim prin rugăciune și, desigur, cu toată dragostea noastră, cu toată prietenia noastră îi așteptăm. M-aș bucura să vină ca să plecăm genunchii împreună în biserică pentru succesul lor”, a spus la GSP părintele Ghelasie Păcurar.

România-Slovacia se joacă miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, ora României. De la aceeași oră, Belgia va întâlni Ucraina la Stuttgart.

Sursa foto: Inquam Photos / Ștefan Constantin

Citește și: Tricolorii, încrezători pentru meciul România-Slovacia. Denis Drăguș: Mergem să luăm locul I în grupă și să facem lumea fericită | AUDIO