Confidenţialitate

Seria „Ilegal cu Mariana van Zeller” are premiera la National Geographic

Noua serie documentară National Geographic, „Ilegal cu Mariana van Zeller”, ce va avea premiera vineri, 19 februarie, de la ora 22:00, îi poartă pe telespectatori în interiorul celor mai periculoase piețe negre de pe planetă.

Investigațiile jurnalistei Mariana van Zeller, câștigătoare a premiilor Peabody și duPont, oferă o imagine completă asupra unei lumi ascunse, văzută din perspectiva traficanților de tigri, escrocilor internaționali, falsificatorilor, traficanților de arme sau furnizorilor de fentanil.

Mariana van Zeller a întâlnit, de asemenea, poliţişti, foşti deţinuţi, colegi de breaslă şi localnici prinşi la mijloc, în încercarea de a prezenta o imagine panoramică asupra acestor reţele de trafic prea puţin înţelese, care contribuie la economia subterană de multe miliarde de dolari, la nivel mondial.

Seria „Ilegal cu Mariana van Zeller” are opt părți, iar fiecare dintre ele prezintă teme, precum trafic de tigri și părți de tigri, cocaină, arme, trafic de persoane, fentanil, bani contrafăcuți și escrocherie.

Pe măsură ce pătrunde tot mai adânc în aceste lumi subterane, Mariana dezvăluie cu îndrăzneală și empatie faptul că cei care operează aceste rețele sunt adesea mult mai asemănători nouă decât credeam.