Confidenţialitate

Nancy Sinatra, prima soţie a lui Frank Sinatra, s-a stins la vârsta de 101 ani

Nancy Sinatra, prima soţie a artistului Frank Sinatra, mama celor trei copii ai acestuia, a decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la vârsta de 101 ani.

Decesul a fost anunţat printr-un mesaj publicat sâmbătă dimineaţa pe Twitter de fiica sa, Nancy Sinatra jr., cunoscută pentru melodia ”These Boots Were Made For Walkin”, notează Agerpres.

”Mama a încetat din viaţă liniştită în noaptea aceasta la vârsta de 101 ani. A fost o binecuvântare şi lumina vieţii mele. Mergi cu Dumnezeu, mamă. Îţi mulţumesc pentru tot”, a scris Nancy Sinatra jr.

Nancy Barbato s-a născut la 25 martie 1917 şi l-a cunoscut pe Frank Sinatra în 1934 într-o staţiune din New Jersey. El avea 19 ani, iar ea 17. Cei doi s-au logodit aproape imediat. În următorii ani, însă, s-au văzut foarte rar din cauza programului de muncă foarte încărcat al lui Sinatra.

Întrebat de Nancy dacă în acest timp a avut o relaţie cu o altă femeie Frank a răspuns afirmativ, însă a insistat că acest lucru nu se va repeta, iar cei doi s-au căsătorit.

În luna septembrie 1950, Nancy a solicitat divorţul de Frank invocând tortura psihologică.

Frank Sinatra a avut trei copii din căsătoria cu Nancy Barbato (Nancy, Frank jr. şi Tina), toţi fiind nume importante pe scenele americane. Între 1951-1957, a fost căsătorit cu actriţa Ava Gardner, iar între 1966-1968, cu actriţa Mia Farrow. Din 1976 până la decesul său, a fost căsătorit cu fosta dansatoare Barbara Marx.