Muzicianul Jack Savoretti nu mai participă la Lazy Monday

Confirmat inițial în line-up-ul evenimentului Lazy Monday, care va avea loc pe 11 iulie la Teatrul de Vară Herăstru, Jack Savoretti își anunță fanii români ca nu va putea participa la întâlnirea promisă.

Artistul britanic cu origini italiene promite că va încerca să ajungă în România în momentul în care programul în va permite acest lucru.

“Jack aștepta cu de nerăbdare primul său concert în România și speră să fie în măsură să reprogrameze foarte curând, astfel încât să se revanșeze față de fanii săi”, se scrie într-un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook.

Persoanele care și-au achizionat bilete la evenimentul Lazy Monday în mod special pentru Jack Savoretti și doresc returnarea contravalorii biletelor achiziționate online prin Eventbook.ro sunt rugaţi să solicite acest lucru printr-un e-mail către office@eventbook.ro, în care să fie menţionat numărul comenzii.

Pentru biletele achiziţionate prin card bancar sau transfer bancar, returnarea banilor se va face automat în contul din care au fost fost achitate, iar pentru biletele achiziţionate prin curier, oamenii sunt rugaţi să trimitetă un cod IBAN, banca şi numele complet al titularului de cont.

Clienţii care au achiziţionat bilete de la librăriile partenere din Bucureşti îşi pot recupera banii odată cu prezentarea biletelor, în intervalul 29 iunie – 11 iulie.

Cererile de recuperare a contravalorii biletelor vor fi rezolvate în termen de 72 ore de la primirea solicitării, dar nu mai tarziu de luni, 11 iulie inclusiv, mai scriu organizatorii.