Confidenţialitate

Muzeul Kitschului Românesc, într-o variantă restrânsă la AFI Cotroceni

AFI Cotroceni oferă bucureștenilor noi experiențe în 2021 găzduind deja două proiecte/inițiative culturale: hub-ul Centrului de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, un spațiu pentru învățare și petrecere a timpului liber într-un mod educațional-recreativ de către copii și adolescenți, precum și Muzeul Kitschului Românesc, o expoziție menită să readucă sentimentul de nostalgie față de trecutul nostru, prin intermediul conceptelor, obiectelor și decorațiunilor specifice anilor 80-90.

„Muzeul Kitsch-ului este un demers artistic pe care îl găzduim în această perioadă în AFI Cotroceni și care s-a bucurat încă din prima zi de foarte multă notorietate.

Din păcate, unele secțiuni ale expoziției au fost interpretate într-o manieră eronată și tocmai datorită faptului că, pentru noi, experiența și siguranța clienților în mall sunt prioritare, am decis să retragem acele exponate care au stârnit dezbateri.

Din punctul nostru de vedere AFI Cotroceni este un loc al diversității și libertății de a fi tu însuți, iar libertatea artistică este un drept fundamental pe care îl încurajăm.”, declară managementul AFI Cotroceni.