Confidenţialitate

Mulțumim, Maria Culescu!

De 15 ani, Gala Societăţii Civile, cel mai mare eveniment dedicat binelui comun,  recunoaşte  faptele oamenilor care schimbă lumea în care trăiesc prin propriul exemplu. Anul aceasta, la Europa FM ne alăturăm  Galei Societăţii Civile pentru a  mulțumi unor oameni care au făcut fapte demne de recunoștința noastră.

Experiențele de viață ne transformă. Acesta este și cazul Mariei Culescu care, în urma unui tratament la o clinică din străinătate, după ce experimentase ședințe de terapie și la Institutul Oncologic Fundeni, decide să facă ceva pentru îmbunătățirea vieții pacienților și înființează Asociația MAME – Maternitate, Advocacy, Medicină, Educație.

De-a lungul timpului, Maria Culescu a încercat să coopteze cât mai multe persoane care să susțină, să se implice și să adere la proiectele inițiate și derulate în cadrul Asociației, în beneficiul sistemului medical din România.

Obiectivele asociației sunt: inițierea și derularea de proiecte, campanii și evenimente în beneficiul copiilor, identificarea și ajutorarea pacienților cu afecțiuni grave, protecția socială a copiilor și a părințiloraflațiîn dificultate, derularea de proiecte educaționale și campanii de conștientizare. Însă, principalul scop al activității derulate de echipa Asociației M.A.M.E., va rămâne întotdeauna sprijinirea sistemului medical din România.

Multumim Mariei Culescu pentru că a oferit terapii ajutătoare copiilor cu boli grave din nouă judeţe.