Confidenţialitate

Multe școli au stabilit deja că vor merge pe scenariul hibrid din toamnă | AUDIO

Mai multe școli au stabilit deja că vor merge pe scenariul hibrid din toamnă, ceea ce înseamnă că elevii vor veni, prin rotație la școală și vor urma și cursuri online.

Daniela Luță este director adjunct al Colegiului Național Zinca Golescu din Pitești. Ea a spus la Știrile Europa FM că mai sunt încă multe detalii de pus la punct în privința desfășurării anului școlar și că sunt atât profesori, cât și elevi, care se tem să revină la ore:

Părerile sunt împărțite, din câte am discutat cu profesorii. Am dat o situație să asigurăm un învățământ hibrid – cei de clasa a XII-a la școală, împărțiți în grupe, la fel și elevii de clasa a VIII-a. Ceilalți elevi probabil în schimburi. Dacă apar grupe, nu avem suficienți profesori. Vor apărea ore în plus. Dacă o clasă se împarte în două, trebuie stabilit cum se va face matematică, cu același profesor, cu doi profesori. Sunt mai multe amănunte care trebuie stabilite.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Județul Argeș este pe locul 2 în țară, după Suceava, în privința numărului de cazuri de coronavirus la mia de locuitori. Au fost raportate până acum peste 4500 de cazuri, ceea ce înseamnă cel puțin 7 cazuri confirmate la mia de locuitori.

Cum se calculează cifrele luate în calcul pentru cele 3 scenarii