Confidenţialitate

Moțiune simplă împotriva ministrului Finanțelor

Partidul Social Democrat a depus miercuri, la Camera Deputaţilor, o moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe.

“Vă înaintăm moţiunea simplă intitulată ‘Virusul Cîţu a infectat economia naţională’, iniţiată de deputaţii grupului parlamentar al PSD. Stimaţi colegi, în orice altă ţară europeană un personaj care a dat bir cu fugiţii în plină pandemie de coronavirus şi şi-a depus mandatul, aşa cum a făcut domnul Cîţu depunându-şi mandatul de premier desemnat, ar fi fost scos pe uşa din dos a politicii oricărei alte ţări din Uniunea Europeană”, a declarat liderul grupului PSD Alfred Simonis.

“În România, domnul Cîţu a rămas ministru al Finanţelor, se luptă cu spionii, cu extratereştrii, şi după ce i-a biruit pe toţi şi a reuşit în trei săptămâni, o lună, să pună la punct un site, am aflat cu toţii că o singură firmă a accesat credit pe platforma respectivă. Suntem obligaţi să depunem această moţiune simplă. Ministrul Cîţu trebuie demis de urgenţă şi ne propunem ca în cel mai scurt timp să fie şi adoptată această moţiune în Cameră”, a adăugat social-democratul.

“Florin Cîțu este mai nociv decât efectele pandemiei, mai contagios decât coronavirusul și mai letal decât maladia COVID-19, pentru că a distrus, aproape în totalitate, economia națională”, a spus senatorul Ștefan Radu Oprea.