Confidenţialitate

Moneda meme Pepe a crescut cu 30% în ultima săptămână (P)

Chiar dacă “balenele” crypto au asaltat Pepe și valoarea monedei a crescut, o nouă monedă meme lansată recent pare a fi și mai promițătoare

Prețul PEPE a crescut cu 30%, dar o nouă monedă câștigă atenție

Valoarea monedei meme Pepe a înregistrat o creștere de 30% luni, în timp ce investitorii au manifestat un interes sporit pentru această monedă, pe fondul unei tendințe generale de asumare a riscurilor pe piețele crypto.

În același timp, Bitcoin a depășit din nou pragul de 54.000 de dolari, atingând acest nivel pentru prima oară începând cu decembrie 2021. Tranzacționându-se la aproximativ 0,0000018 dolari, prețul Pepe a atins niveluri maxime care nu au mai fost înregistrate din iulie 2023.

Cumpără Frog Wif Hat

S-a observat o tendință din partea monedei PEPE de a depăși nivelurile maxime din vara anului 2023, situându-se în jurul valorii de 0,00000188 dolari. O creștere de trei ori mai mare a volumelor zilnice de tranzacționare, care au depășit 460 de milioane de dolari pe principalele burse crypto, ar putea indica intervenția unor investitori de talie mare, cunoscuți și sub denumirea de “balene”.

Totuși, această creștere ar putea sugera o posibilă atingere a unui vârf în activitatea de tranzacționare cu amănuntul. Oricum ar fi, având în vedere tendința de creștere resimțită în întreaga piață în această săptămână, riscurile asociate prețului monedei Pepe continuă să fie orientate către creștere.

Predicția prețului pentru moneda Pepe – Ce va urma?

Dacă prețul Pepe ar reuși să depășească ferm rezistența din zona de 0,00000188 dolari, este posibil să revină la nivelurile sale record anterioare. În acest scenariu, prețul Pepe ar putea să urce către maximele istorice, indicând un potențial de creștere de până la 150% față de nivelurile actuale. Această evoluție ar putea aduce plafonul de piață al Pepe la aproximativ 1,8-1,9 miliarde de dolari.

De la debutul său la începutul anului 2023, Pepe a devenit o monedă meme notabilă în lumea crypto. În contextul pieței bull, este posibil să atingă un plafon de piață în jurul valorii de 10 miliarde de dolari, o creștere de peste 10 ori față de nivelurile actuale.

Este adevărat că mulți investitori urmăresc să obțină randamente substanțiale, de până la 100 de ori investiția inițială. Cu toate acestea, plafonul de piață al lui Pepe este probabil prea mare pentru a susține o astfel de creștere.

De obicei, doar monedele cu o valoare de piață sub 100 de milioane de dolari au șanse mai mari de a obține astfel de randamente. O monedă meme recent lansată, numită Frog With Hat (FWIF), ar avea potențialul să ofere câștigurile pe care le vânează mulți dintre investitori.

Frog With Hat – o alternativă pentru moneda Pepe

Frog With Hat  este o nouă monedă, care atrage rapid atenția investitorilor pasionați de monedele meme. Aceasta are șansa să devină următoarea candidată pentru o creștere de 100x. Noul token a fost lansat luni pe rețeaua Ethereum și doar în câteva ore a ajuns la o valoare de piață de până la 4 milioane de dolari.

FWIF se deosebește de alte monede meme prin faptul că reprezintă o broască cu o beretă, element iconic al culturii franceze. Aceasta este foarte atașată de bagheta sa, pe care nu o lasă nici o clipă. Chiar dacă are o atitudine morocănoasă și de superioritate, FWIF atrage atenția asupra sa tocmai datorită aspectului interesant și nemaiîntâlnit.

O analiză mai detaliată a site-ului oficial, arată semne că în spatele proiectului ar fi aceeași dezvoltatori care au conceput monedele Dogwifcoin, Bonk și Smog. Frog With Hat își propune să depășească renumitele monede de pe blockchain-ul Solana și are scopul să domine universul crypto.

În plus, moneda intenționează să realizeze o trecere pe Solana, ceea ce i-ar crește șansele de adoptare masivă și ar deschide calea către a doua cea mai mare comunitate meme din spațiul crypto. Chiar dacă este o monedă abia la început, aceasta are caracteristici destul de atrăgătoare. Aruncând o privire asupra tokenomiei sale, putem observa că toată oferta de token-uri, fiind de un miliard, a fost scoasă în circulație.

De asemenea, lichiditatea de 993k dolari a fost blocată, un aspect important pentru monedele care se listează pe bursele DEX. Lichiditatea blocată funcționează ca o asigurare împotriva unui “rug pull”, în care echipa proiectului fură fondurile deținătorilor de token-uri.

Token-ul poate fi achiziționat de pe Uniswap, o bursă foarte populară și importantă din spațiul crypto. Acesta mai este disponibil și pe alte burse renumite cum ar fi  Gate, HTX, KuCoin, Orca și Bitget. Se așteaptă ca Frog Wif Hat să depășească monedele populare și să genereze mai multe câștiguri.

Pentru cei care caută o alternativă pentru Pepe, aceasta poate fi o opțiune potrivită. Cu toate acestea, este important ca investitorii să țină cont că FWIF este o monedă abia lansată și să realizeze propria documentare înainte de a investi.

Cumpără Frog Wif Hat