Moment de neuitat cu Smiley, la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO

De-a lungul anilor, Smiley a urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă, oferind momente de neuitat zecilor de mii de fani strânşi la malul mării.

În 2013, Smiley a urcat pe scenă alături de Vama, Direcția 5 și Voltaj. În următorul an, artistul a împărţit scena cu 3 Sud Est, Oceana, Holograf, Ștefan Bănică și Voltaj.

În 2015, Europa FM Live pe Plajă a avut loc pe 1 august și a adus pe aceeași scenă pe Holograf, Vunk, Vama, Loredana, Voltaj și Smiley.

Anul trecut, Smiley a urcat pe scenă în prima seară a concertului, alături de Lidia Buble, Adrian Sînă, Fly Project, Loredana, Voltaj, artiştii de la DeMoga Show, dar şi invitaţii surpriză Alina Eremia, Connect-R şi Feli.

În acest an, sâmbătă, 29 iulie 2017, Smiley revine la Europa FM Live pe Plajă şi promite un spectacol de neuitat, alături de Antonia, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Jean Gavril, Loredana, Mihail şi Vama.

Vara acesta, pe 27, 28 și 29 iulie ne revedem pentru un spectacol de neuitat atât pentru cei prezenţi pe plaja dintre Venus şi Saturn, cât şi pentru cei care vor urmări show-ul de la distanţă, pe www.europafm.ro.

Europa FM Live pe Plajă se întinde şi în acest an pe durata a trei zile:

Joi, 27 iulie, va fi Rock Night, iar pe scenă vor urca Alternosfera, The Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizarres, Grimus şi Viţa de Vie.

Vineri, 28 iulie, ne întâlnim cu Andra, Bere Gratis, Delia, Fly Project, Irina Rimes, The Motans, Sore, Vunk şi Voltaj.

Sâmbătă, 29 iulie, vor face spectacol Antonia, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Jean Gavril, Loredana, Mihail, Smiley şi Vama.

Intrarea pentru toate cele trei seri, 27, 28 și 29 iulie, este liberă, fără limită de vârstă.

Smiley – „Acasă” – Europa FM Live Pe Plajă 2014