R. MOLDOVA: Coloana oficială a președintelui Igor Dodon, implicată într-un accident rutier | VIDEO

Acutalizare: Starea președindelui Igor Dodon este bună. Acesta s-a ales doar cu câteva zgârieturi și vânătăi. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către șeful Serviciului Protecție și Pază de Stat, Anatolie Golea. Igor Dodon și fiul său au părăsit spitalul.

Președintele Republicii Moldova – Igor Dodon a fost transportat la spital, după ce coloana oficiala în care se afla  a fost implicată într-un accident rutier pe traseul Strășeni – Călărași.

Potrivit Publika.md, două maşini din coloana prezidenţială s-au ciocnit violent cu un camion, care aparţine unei firme avicole. Potrivit martorilor, în urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Soferul maşinii este în stare gravă şi a fost transportat de urgenţă la spital.  La locul accidentului au venit mai multe ambulanţe şi pomieri. Accidentul a fost confirmat de poliţie, dar nu s-au dat  mai multe detalii.

Avocatul Maxim Lebedinschi a publicat o scurtă înregistrare video cu impactul, imaginile fiind distribuite și pe pagina de Facebook a președintelui Igor Dodon .

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS