Moise Guran pleacă la colindat de Crăciun – VIDEO

Jurnalistul care prezintă România în direct și BiziDay, Moise Guran, coboară în premieră garda și povestește câteva lucruri emoționante din copilăria lui, în ediţia specială Deşteptarea din Ajunul Crăciunului.

Moise Guran mărturisește că în fiecare an se duce la colindat cu fiul lui, iar când ajunge acasă, mănâncă la fel ca în copilărie, ca să păstreze vie amintirea copilăriei.

”Am o relație specială cu Moș Crăciun. Eu am copilărit la bunicii mei la țară, în Mehedinți, la 30 de km de Severin, iar părinții mei erau la oraș, bradul era la oraș. Moș Crăciun avea răbdare cu mine și venea pe 26-27 la mine, când ajungeam eu la Severin. Ne întâlneam, îi spuneam o poezie. Mi-am dorit întotdeauna o mașinuță cu pedale, dar Moșul n-a înțeles niciodată și îmi aducea bicicletă. Am avut multe biciclete în fiecare an.

Eu am păstrat acest obicei de a merge în colindat cu nepoții, copiii. Acum moşul vine cu o noapte înainte, imediat cum ne întoarcem de la colindat”.

Moise Guran
povestește în ediția specială Deșteptarea de la Europa FM și despre amintirea pe care încearcă să o reconstituie în fiecare an de Sărbători, mâncarea specială pe care  acum o realizeaza soția lui, în amintirea acelor vremuri.

Puteți afla despre ce mâncare specială este vorba și cum își va petrece anul acesta Crăciunul Moise Guran aici: