Moise Guran: ”Oficial, de astăzi, războiul pentru independența Justiției a fost pierdut” – AUDIO

Într-o ediție specială a Știrilor Europa FM, imediat după anunțul făcut de CCR referitor la suspendarea Laurei Codruța Kovesi, Moise Guran, Iulia Verbancu, Cristian Tudor Popescu, Liviu Avram și invitații lor au analizat implicațiile deciziei de miercuri.

„Laura Codruța Kovesi ar fi trebuit revocată de președinte”, a spus Valer Dorneanu, președintele Curții Constituționale.

Curtea Constituțională a României a admis sesizarea Guvernului privind decizia de nerevocare din funcție a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, de către președintele Klaus Iohannis.

Mai devreme, Klaus Iohannis a declarat că „indiferent ce va decide Curtea, voi aștepta motivarea, voi citi și voi acționa în consecință”.

În direct la Europa FM, judecătorul Cristi Danileț, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii, s-a declarat surprins de decizia CCR, potrivit căreia a existat un conflict între puteri în ceea ce privește procedura de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

”Oficial, de astăzi, războiul pentru independența Justiției a fost pierdut”, a fost concluzia trasă de Moise Guran la finalul ediției speciale.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS