Confidenţialitate

Moise Guran, emoționat pe scena Europa FM Live pe Plajă. Publicul a cântat „La mulți ani” pentru fiul său – VIDEO

Moise Guran, una dintre primele persoane publice care au susținut campania „De la capăt” a celor de la Voltaj, a urcat pe scenă la Europa FM Live pe Plajă 2015 după concertul susținut de Voltaj. La rândul său emoționat, a fost luat prin surprindere de un gest impresionant din partea lui George Zafiu și a sutelor de mii de oameni din mulțime.

Într-un moment unic în România, Moise Guran, realizatorul emisiunii „România în Direct” și a pastilei „Biziday” la Europa FM, a urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă 2015, unde, plin de emoții, s-a prezentat drept „băiatul cu telefoanele de la Europa FM”, a stat de vorbă cu Călin Goia și a primit un „La mulți ani” pentru fiul său, cântat în cor de mulțimea de pe plajă și de George Zafiu.

Ca în fiecare an, la început de august, Europa FM a reunit cei mai mari artiști ai momentului și cele mai difuzate hituri Europa FM într-o atmosferă care nu poate fi replicată în niciun alt concert din România-peste 100.000 spectatori, pe o plajă imensă între Venus și Saturn.