”MO”, debutul regizorului Radu Dragomir, a fost selectat în competiția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo

Prezentat în avanpremieră la TIFF, ”Mo” a fost primit cu căldură atât de către public, cât și de către presă și critica de specialitate. Pornind de la un caz real, ”Mo” spune povestea a două prietene care sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor.

După ce îl roagă să mai dea examenul, profesorul le invită la el acasă. Aici, cele două studente vor fi supuse unui examen neaşteptat. Totul pare o glumă, până când Mo îşi pierde controlul.

”Filmul MO a fost selectat anii trecuți la CineLink Sarajevo, în etapa de scenariu și, ulterior, Work in Progress. Am sperat să ajungă și în competiția oficială, așa că acum sunt foarte bucuros că lungmetrajul meu de debut va avea premieră internațională la Sarajevo”, a spus regizorul Radu Dragomir.

Debutul regizoral al lui Radu Dragomir, ”MO”, va avea premiera internațională în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo, unde a fost selectat în competiția oficială, alături de alte 8 filme. Din distribuția filmului fac parte Răzvan Vasilescu, Dana Rogoz și Mădălina Craiu.

Festivalul de la Sarajevo e cel mai important festival de film din Europa de Est.

Filmul va putea fi văzut pe ecranele din România de pe 4 octombrie, distribuit de Bad Unicorn.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS