Confidenţialitate

Mitropolitul Clujul, Maica Domnului și Uniunea Europeană

În curtea mănăstirii Nicula, Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuț a ținut un discurs și a făcut o legătură între Maica Domnului și Uniunea Europeană.

Potrivit monahului, întemeietorii blocului comunitar s-au ghidat după un fragment din Scriptură ce face referire la Sfânta Maria.

”Îi cerem Maicii Domnului să pună pace în lume, ne îngrijorează această tensiune care există între Coreea de Nord şi SUA pentru că Dumnezeu a creat această lume frumoasă şi ne-a pus-o la dispoziţie ca să ne bucurăm de ea, nu ca să o distrugem”, a spus mitropolitul Clujului.

”Îl mărturisesc pe Domnul Isus Hristos şi pe Maica Domnului şi cei care fac parte din Coaliţia pentru Familie şi care insistă să fie trecut în Constituţie faptul că familia este formată dintr-un bărbat şi o femeie şi din copilaşii lor. Fără a fi inchizitoriali şi a le vrea răul altora, care doresc să aleagă un alt mod de trai, Dumnezeu ne dă libertate absolută, dar cei care fac parte din Coaliţia pentru Familie pledează pentru normalitate. Ar putea zice cineva . E adevărat. PF Daniel şi-a cerut iertare pentru aceste derapaje de la calea morală a unor clerici, dar prin asta nu înseamnă că Biserica este mai puţin sfântă. Biserica rămâne sfântă, este coloana vertebrală a neamului acestuia, pe care unii vor să o dărâme. Dar nu o vor dărâma, nici porţile Iadului nu o vor dărâma”, a spus IPS Andrei Andreicuţ.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.