Confidenţialitate

Misiunea Verde, cu Mona Nicolici: București, capitala europeană a ideilor de combatere a schimbărilor climatice | AUDIO

E greu să ne lăudăm că avem succes cu afacerea noastră, dacă în procesul de producție folosim resursele în mod necontrolat, iar ceea ce rămâne în urma noastră distruge natura.

Zilele acestea, Bucureștiul a fost și capitala europeană a ideilor de combatere a schimbărilor climatice. Lideri ai diferitelor organizații internaționale din domeniul climei si ai sustenabilității, reprezentanții ONU pe probleme de mediu s-au adunat la Teatrul Odeon unde au discutat despre finanțări și investiții sustenabile, soluții în energie, agricultură și în industria alimentară sau despre modul în care anumite tehnologii pot deveni instrumente de combatere a efectelor schimbărilor climatice.

A fost prima ediție a Climate Change Summit, eveniment care-și propune să devină un forum anual de referință pentru țara noastră.

Ciprian Stănescu, președintele Social Innovation Solutions, organizator al acestui Summit internațional a explicat la Misiunea Verde care este importanța acestei întâlniri la nivel înalt care a avut loc în România.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ascultă mai jos cea mai recentă ediție Misunea Verde: