Miriuţă, concediat de FC Hermannstadt

Vasile Miriuţă nu mai este antrenorul echipei FC Hermannstadt, a anunţat clubul din Liga I de fotbal, duminică, pe pagina sa oficială de Facebook.

a revenit la echipă la începutul acestui an şi a fost alături de noi în cantonamentul efectuat în Spania, în ultima parte a sezonului regulat şi în primele 3 etape din play-out. În mandatul cu nr. 2 în postura de antrenor principal al AFC Hermannstadt, Vasile Miriuţă a obţinut o victorie, 4 rezultate de egalitate şi trei înfrângeri în Liga I, respectiv în Cupa României (contra FCSB)”, a precizat, duminică, gruparea sibiană.

Clubul a adăugat că va reveni cu informaţii despre numirea unui nou antrenor principal.

La începutul anului, Vasile Miriuţă fusese instalat în funcţia de antrenor principal al lui FC Hermannstadt, pe care a mai pregătit-o şi în sezonul trecut, când a salvat-o de la retrogradare, amintește Agerpres. Tehnicianul a semnat atunci un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire pentru încă un an competiţional, după ce în prima parte a stagiunii a antrenat echipa maghiară Kisvarda FC.

FC Hermannstadt a renunţat la Miriuţă la o zi după meciul din deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (1-1), din etapa a treia a fazei play-out.

Sibienii sunt neînvinşi în play-out, cu o victorie şi două remize, şi se află pe poziţia a 9-a a clasamentului.

În ianuarie, Vasile Miriuţă l-a înlocuit pe Eugen Neagoe.

FC Hermannstadt a început sezonul cu Costel Enache pe banca tehnică.

La începutul acestei luni, agentul de jucători Anamaria Prodan a devenit investitor la FC Hermannstadt.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS