Confidenţialitate

Mirela Retegan a creat un nou fenomen în România: Dieta Fix la Fix este în topul căutărilor pe Google în 2018

După ce a creat fenomenul Zurli, care a cuprins România și s-a extins și în afara granițelor țării, Mirela Retegan mai înscrie un proiect în seria succeselor care schimbă vieți. Proiectul început de Mirela Retegan în urmă cu doi ani, FIX la FIX, a devenit în 2018 unul dintre cele mai căutate folosind motorul de căutare Google.

Google România a făcut publice, miercuri, clasamentele Top 10 cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2018.

În lista dietelor, ”Fix la Fix” se află pe locul 9. ”Am încercat toate dietele posibile. Am slăbit, am revenit, am slăbit din nou, iar m-am îngrășat. Din septembrie (2016 – n.r.) am început să mănânc la ore fixe: 7:00, 10:00, 13:00, 16:00. 19:00.

Am adoptat un regim de viață și împreună cu mine un sfert de milion de români fac același lucru- mâncăm la ore fixe fără să ciugulim nimic între.
3 mese principale și 2 gustări. Le aleg în funcție de program. Am învățat ca masa principală să fie dimineața. La 7. Foarte rar, la 10. Seara, după 19.00, nu mai mănânc NIMIC. Iar între mese, nici măcar o gură de ceva.
Nu gust mâncarea atunci când gatesc, nu mai ronțăi nimic.
Beau cam 2 litri de apă plată și ceaiuri sau cafele. Îmi place cafeaua cu lapte și zahăr brun, așa că o lipesc de o masă sau o prefer în locul unei gustări.
Încerc să fac o jumătate de oră de mișcare în fiecare zi”, mărturisește Mirela Retegan pe grupul ”Fix la Fix” de pe Facebook.

În 2018, inițiativa Mirelei Retegan a ajuns să fie una dintre cele mai populare modalități de a ține o dietă sănătoasă, după cum o arată și datele comunicate de Google.

”Sunt foarte bucuroasă. Acest grup FIX la FIX este despre oameni care aleg un mod de viață sănătos, așa că faptul că suntem în topul căutărilor pe Google în România mie îmi arată că românii vor să fie bie, să fie sănătoși!

Am făcut grupul fix pentru asta, nu cu gândul să dobor vreun record. Dar, da sunt foarte fericită că am ajuns la 500.000 de înscriși!”, declară Mirela Retegan pentru Europa FM.

 

Diete în căutările  românilor pe Google în 2018

1. Dieta rina detaliată
2. Dieta indiană
3. Carmen Brumă dietă
4. Dieta Mara Bănică
5. Dieta Tisanoreică
6. Dieta Keto
7. Dieta daneză 13 zile
8. Dieta cu ouă
9. Dieta fix la fix
10. Dieta cu hrișcă

Căutările anului 2018 sunt realizate pe mai multe categorii, căutând să surprindă trenduri de căutare din România în anul care tocmai se încheie. Listele au fost create utilizând combinat mai multe servicii și instrumente care ne oferă o imagine detaliată asupra trendurilor de căutare la nivel global și regional. Cea mai mare parte a datelor provin din Google Trends, un serviciu public și care prezintă volumul de căutări pe diferite regiuni geografice, perioade de timp și termeni utilizați.

Listele au fost realizate pe baza cifrelor de trafic de pe adrese din România, care au realizat atât căutări pe google.com, dar și pe domeniul local (google.ro) și căutările mobile.