Confidenţialitate

Mirel Rădoi, înainte de amicalul România-Georgia: Întoarcerea fanilor este o bucurie pentru toată lumea | AUDIO

România joacă miercuri amicalul cu Georgia: va fi un meci cu spectatori pe stadionul Ilei Oană din Ploiești. Ultimul meci pe care l-a jucat naționala mare în fața fanilor din tribune a fost în noiembrie 2019.

Selecționerul Mirel Rădoi:

„Întoarcerea fanilor este o bucurie pentru toată lumea, și pentru staff și pentru jucători. Cel mai important pentru jucători este să simtă în momentul în care suporterii vor veni la stadion că sunt parte din aceeași echipă, așa cum vorbim mereu, luptăm împreună, pierdem împreună. Din punctul ăsta de vedere, cred că este o bucurie imensă pentru toată lumea, dar cred că cel mai mult cred că pentru jucători.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Chiar dacă a întâmpinat dificultați pentru primul 11, Mirel Rădoi spune că echipa este pregătită pentru confruntarea cu Georgia:

„Toată campania asta am avut probleme cu accidentările, chiar și înainte de această campanie au fost 6 jucători accidentați, plus situația lui Mitriță care are un eveniment în familie. Acum a apărut accidentare lui Andrei, îmi pare nespus de rău pentru că venea după un sezon foarte bun și probabil că va sta undeva la 2-3 săptămâni departe de teren, dar la cum îl știu va reveni mai puternic. Am refăcut tot ceea ce trebuie să facem și nu putem să spunem că în momentul de față suntem în dificultate.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.